Geopend tijdens Coronamaatregelen

In deze bijzondere tijd is zeilmakerij Johanna in Hoogezand geopend en bent u van harte welkom. In ons atelier respecteren wij -net als alle andere bedrijven- de Coronamaatregelen. Zo vragen wij u om 1,5 meter afstand te houden en even buiten te wachten wanneer er 2 klanten in ons atelier aanwezig zijn. 

Lees meer »

10 jaar gevestigd in Hoogezand!

Op 9 april 2010 verliet zeilmakerij Johanna het kleine atelier in Assen en vestigde zich in een groter pand in Hoogezand. Het is nu precies 10 jaar geleden dat wij onze deuren in Hoogezand aan De Houtmanstraat 36a voor onze klanten openden. Wij zijn bijzonder trots op deze mijlpaal! Ook omdat we anno 2020 nog steeds met plezier naar deze fijne werkplek gaan en met evenveel plezier onze klanten daar ontvangen.

Lees meer »

Nieuwe website

We hebben de oude website van Zeilmakerij Johanna in een nieuw jasje gestoken. Met het nieuwe uiterlijk van onze website en nieuwe rubrieken hopen we u een nog beter beeld te geven van ons eigentijds ambachtelijk bedrijf. Op veler verzoek van klanten biedt deze nieuwe website ook de functionaliteit om een review te plaatsen over onze geleverde service en het product.

Lees meer »