Eigentijdse zeilmakerij met de vertrouwde service van vroeger

Zeilmakerij Groningen Drenthe

Klantgerichtheid

U schaft een nieuwe buiskap, sprayhood, boottent of een ander maritiem maatwerkproduct voor jaren aan. Zeilmakerij Johanna vindt het dan ook vanzelfsprekend om uitvoerig aandacht te besteden aan uw opdracht. Of het nu gaat om het herstellen van oude stiknaden van uw bestaande bootkap of het vervaardigen en monteren van een nieuwe bootkap; een tevreden klant is waar het in ons bedrijf om draait.

Betrouwbaarheid

U kunt bij ons altijd rekenen op een eerlijk advies. Wanneer uw bestaande product nog prima een paar jaar mee kan gaan door herstelwerkzaamheden, dan leggen wij u die optie ook voor.

Maatwerk

Vanuit onze passie voor ons vak en ons streven naar tevreden klanten, willen wij altijd een strak passend eindresultaat opleveren. Daarom komen wij graag naar de ligplaats van uw boot in de provincie Groningen of Drenthe (of net daarbuiten) om de situatie met een vakkundig oog te beoordelen en uw wensen met u te bespreken. Desgewenst kunt u uw boot ook naar ons atelier in Hoogezand brengen, ook wanneer u uit een andere regio dan Groningen of Drenthe komt.

Bij uw boot bespreekt de zeilmaker samen met u de details. Voor een uitvoering die geheel aan uw wensen voldoet, kunt u uiteraard ook steunen op zijn vakkundig advies. Hij kan u bijvoorbeeld adviseren over de vormgeving maar ook over het kunnen behouden van uw bestaande frame of het maken van een nieuw RVS-frame dat volgens uw wensen wordt vormgegeven.

U bent bij ons ook van harte welkom voor andere maatwerkproducten. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan spatzeilen, een beschermhoes voor een stuurconsole, kussensets etc.

Kwaliteit

Het ervaren team van zeilmakerij Johanna werkt met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zoals sterk en helder raamfolie. Uiteraard gebruiken we de hoogwaardige materialen ook bij reparaties. U bent zo verzekerd van jarenlang plezier van uw maatwerkproduct.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over onze producten en dienstverlening of voor een vrijblijvende prijsopgave bent u van harte welkom in onze zeilmakerij in Hoogezand. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook. U treft onze contactgegevens en bereikbaarheid aan op de pagina Contact.