Verandazeilen

We willen steeds meer buiten zijn en daarom maken steeds meer mensen van hun tuin een prachtig buitenpaleisje. Wij begrijpen dat volkomen. Want wat is er fijner dan na gedane arbeid of in het weekend te ontspannen op uw veranda, in uw tuinhuis of onder uw terrasoverkapping? En hoe fijn zou het zijn om ook op koele, regenachtige en winderige dagen te genieten van het buitenleven? Dat kan! Met zeilen voorzien van raamfolie creëert u van uw veranda, terrasoverkapping of tuinhuis een tuinkamer waarin u elk seizoen kunt vertoeven en waarin uw tuinset beschut staat. En, bij mooi weer rolt u de deelbare zeilen eenvoudig op om buiten naar binnen te laten komen.

Ontwerp volgens uw wensen

Wij maken de zeilen geheel naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledige of gedeeltelijke afscherming, de grootte van de ramen bepalen of waar een ritsbare deur geplaatst moet worden voor een vrije doorgang.

Wanneer u nog twijfelt over het ontwerp of een compleet beeld van de mogelijkheden wilt hebben, dan adviseren wij u vanzelfsprekend graag.

Duurzaamheid

De aankoop van verandazeilen is geen kleine uitgave, ondanks dat wij zeer schappelijke tarieven hanteren voor dit maatwerkproduct. Zeilmakerij Johanna werkt daarom met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, zoals gecoat PVC-doek, sterk en helder raamfolie en solide ritsen. Zo is goedkoop geen duurkoop en heeft u jarenlang plezier van uw maatwerkproduct.

Strak passend eindresultaat

Vanuit onze passie voor ons ambachtelijk vak en streven naar tevreden klanten, willen wij gegarandeerd een strak passend eindresultaat opleveren. Daarom komen wij bij u ter plaatse (in de provincie Groningen of Drenthe, of net daarbuiten) graag de situatie met een vakkundig oog beoordelen en met u de details te bespreken. Naast het inmeten van uw veranda, tuinhuis of terrasoverkapping monteren wij de zeilen ook voor u. Dan bent u er zeker van dat uw zeilen naadloos passen.

Prijsopgave

Heeft u interesse en woont u in de provincie Groningen of Drenthe, of net daarbuiten? 

Mail ons dan de globale afmetingen (H X B) met één of meer foto's van uw object alsook uw woonplaats. Wij sturen u dan een prijsopgave in onze antwoordmail. Wanneer u die prijs interessant vindt, maken wij graag met u een afspraak voor een eerste bezoek. Vervolgens bespreken wij bij u ter plaatse de details van uw wensen en ontvangt u de definitieve prijs voor het maatwerk.

Gebruik, onderhoud en garantie

U treft in onderstaand bestand het gebruik, onderhoud en garantie van de verandazeilen aan.

Gebruik En Garantie Verandazeilen