10 jaar gevestigd in Hoogezand!

Gepubliceerd op 11 april 2020 om 12:21

Op 9 april 2010 verliet zeilmakerij Johanna het kleine atelier in Assen en vestigde zich in een groter pand in Hoogezand. Het is nu precies 10 jaar geleden dat wij onze deuren in Hoogezand aan De Houtmanstraat 36a voor onze klanten openden. Wij zijn bijzonder trots op deze mijlpaal! Ook omdat we anno 2020 nog steeds met plezier naar deze fijne werkplek gaan en met evenveel plezier onze klanten daar ontvangen.

Bovenstaand doek kregen wij cadeau van de familie Bolt bij de opening van ons pand in Hoogezand.

Wanneer we terugblikken naar het moment van het betrekken van het pand, zien we ons nog steeds staan met de liters blikken verf en kwasten om het pand een verzorgd uiterlijk te geven. Ook nadien hebben we de handen uit de mouwen gestoken; zo is er in het pand verwarming aangelegd, is het magazijn opnieuw ingericht, is het siloplafond verlaagd en zijn er twee extra werkplekken gecreëerd.

We hadden onze 10-jarige vestiging in Hoogezand graag met onze klanten, familie en vrienden willen vieren. Door de Coronamaatregelen hebben we het feestelijke moment helaas moeten afgelasten. We nemen ons voor om zeker nog vijf jaar op onze fijne plek in Hoogezand te blijven. En, wanneer we vooruitblikken: dan volgt er tegen die tijd beslist een feestje!

We wensen iedereen fijne paasdagen toe.

Team Zeilmakerij Johanna,

Johan, Joanne, Irena, Klaas en Chris.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.